Friday, February 22, 2013

TAHUN 2013

Posted by Secret Dreams... at 2:30 AM 0 comments
Salam Semua,

Dah lama juga tak coret apa2 kat blog nie.  Rasanya blum terlambat nak ucapkan Selamat Menyambut Tahun Baru 2013... Tahun nie amat bererti buat Syafi..Ini tahun ke 10 usia perkahwinan Syafi & Jamal...  Dah lama jg kami mengadap muka sesama sendiri sbb rezeki anak blum ada lagi..  Tapi yg bestnyar, tahun nie hubby layan baik sangat...romantik & caring.. Nak kata nak kawin lain...hak..hak..hak..tak juga... Tapi dia kata dah lama tak layan bini macam mula2 kenal...semua nie gara2 dok pasang SURIA fm...  Lagu rock2 kapak masa mula2 cinta dulu dok berkumandang..  Dia rasa cam jatuh cinta pula... Kelakar pun ada...  Kekadang malam2, siap sms tuju lagu... Syok lar pula...kua..kua...kua.. Bunyi cam pelik kan..  Hubby dok umah mak bapak dia (since dah buka car wash kat sana)..  Syafi lak dok umah mama (ada lar wat bizz kecik2)...
 
Kekadang berjauhan itu lebih baik sbb boleh timbul rasa rindu..  Bila depan mata, ucapan rindu tu takda sbb dah asyik mengadap muka.. Takan nak kata rindu kot ari2, selalu nyar perempuan lar yg akan ucap rindu lar...sayang lar..ari2 tanpa jemu...Lelaki tak pun..  malu kot...hahahaha...bila jauh sikit, baru ler kata2 tu terucap...cehwah..
 
Apa2 pun tahun nie, kami berdua kena berusaha keras lagi sbb selepas benti keja 3 tahun yg lalu, kedudukan kewangan perlu dipertingkatkan lagi kalu nak life mewah cam dulu...hahahaha..mewah ker..kira dulu leh shopping tanpa sebab...gi bercuti ikut suka..hmmmm...
 

Jamal & Syafi Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei