Sunday, August 23, 2009

Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak

Posted by Secret Dreams... at 10:12 PM
Tahun nie, tahun ke-6 kami menyambut bulan Ramadhan bersama. Tahun nie hubby kata tak nak makan nasi bila berbuka...Betul ker cik abang..

Tapi seperti tahun-tahun sebelum nie, aku mesti ingat kat arwah abah. 6 tahun berlalu tanpa abah disisi. Kesian mama..Posa ngan Izzat yang setia teman mama. Kalau ada abah dulu, posa best sangat..Rumah meriah dengan gelak tawa abah..tapi sekarang bila balik kg..sunyi jer..Kita kena redho kan mama... Selera mama pun kurang sekarang , dah lar kurus. Abah memang suka menu macam2..yang pasti pedas giler punyer..Rindu abah...

Izzat tahun nie, UPSR..ajak sekolah di KL, dia taknak..Nak gi sekolah di Sekolah Pokok Sena..Dia minat Softball...Nie lar anak sedara aku yang ku belai dari hari pertama dia buka mata, dia juga teman ketika aku study bagai nak gila masa ambik STPM dulu. Dah besar sekarang..Posa biar penuh tahun nie...


Dari Kanan: Izzat, Hubby, Izzudin dan Izzran...Mat2 Rempit...


4 orang anak sedara aku sekarang nie..Tahun nie, kakak posa dengan baby girl dier yg manja sangat..

Puteri Izzian Shasha

Tapi yang pasti selepas nie, aku boleh menghabiskan masa sepenuhnya dengan hubby tersayang sepanjang posa ini..Dan semoga ibadah kita sepanjang Ramadhan ini diberkati...Amin...





0 comments:

Post a Comment

 

Jamal & Syafi Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei